Blog

Als reactie op de vraag van middelgrote en grote geografisch verspreide ondernemingen brengt RF Code een bundel uit voor verbetering van het beheer van de totale systeeminfrastructuur.

AUSTIN, Texas (28 februari 2013) - RF Code kondigt per vandaag de verkrijgbaarheid aan van een bundel voor environmental monitoring (EM) voor decentrale systeemruimten. RF Code biedt real-time asset management en oplossingen voor onbedrade environmental monitoring voor de datacenters van veel van 's werelds grootste ondernemingen. Dit nieuwe gunstig geprijsde pakket werd geïntroduceerd om tegemoet te komen aan de gestegen vraag van klanten en de markt naar zo'n product.

Of het nu om netwerk- of patchruimten gaat, dit zijn de essentiële "spaken" om de naaf die het datacenter vormt. Departemental processing systems en intra-company-connectiviteit bevinden zich bij geografisch verspreide kantoren allemaal in ruimten die oorspronkelijk niet zijn ontworpen voor het huisvesten van dit soort omgevingsgevoelige technologie.

"De uitdaging voor de technici die verantwoordelijk zijn voor netwerk- en bekabelingsruimten is net zo zwaar als die van hun collega's in het datacenter", aldus Mitch Medford, CEO van RF Code. "In hun geval hebben zij echter vaak niet de infrastructuur voor stroomvoorziening of koeling beschikbaar om het noodzakelijke omgevingsklimaat in stand te houden voor deze kritische apparatuur."

De EM-bundel van RF Code voor decentrale systeemruimten omvat alle sensoren en uitlezers die nodig zijn om te controleren dat aan alle voorwaarden voor stroomvoorziening en koeling binnen deze ruimten wordt voldaan, en dat zo de beschikbaarheid en de prestaties van de aanwezige systemen, op afstand of lokaal kan worden gemonitored. In een recente case study beschreef American Greetings de dramatische besparingen op het gebied van tijd en kosten waar het bedrijf nu van profiteert, dankzij het inzetten van monitoring van deze decentrale locaties.

RF Code heeft zich een positie verworven van een de facto standaard voor asset management en environmental monitoring binnen datacenters. RF Code levert live data aan de meerderheid van de toonaangevende DCIM platforms, daarnaast maakt het geautomatiseerd gebouwbeheer mogelijk door integratie met GBS-systemen.

Medford voegt toe: "Dit soort ruimten zijn van cruciaal belang voor het presteren van organisaties, maar zijn heel moeilijk te monitoren en te controleren. De nieuwe, gunstig geprijsde monitoring-bundel van RF Code reduceert kostbare downtime, verhoogt de efficiency en verbetert het inzicht in de prestaties van systemen op deze decentrale locaties."

RF Code biedt ook oplossingen voor andere markten. Industriële bedrijven zijn afhankelijk van real-time inzicht in hun activa en moeten ervoor zorgen dat veranderende omstandigheden in een logistieke keten er niet de oorzaak van zijn dat producten worden beschadigd of vernietigd. In ziekenhuizen wordt RF Code gebruikt bij het volgen en positioneren van levensreddende apparatuur en bij het monitoren van de omstandigheden waaronder medicijnen en voedsel worden bewaard.

Voor meer informatie over environmental monitoring voor decentrale systeemruimten kunt u contact opnemen dgould@rfcode.comof bezoek www.rfcode.com.

Over RF Code

RF Code is een van 's werelds snelst groeiende, toonaangevende aanbieders van environmental monitoring voor decentrale IT en asset management-oplossingen. Het bedrijf is gevestigd in Austin, Texas (USA), met kantoren en partners in het Verenigd Koninkrijk, EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika), Australië, Azië en Zuid-Amerika. De gepatenteerde tracking- en sensortechnologie van RF Code zijn in gebruik bij veel van de bedrijven in de Fortune 250 en helpen bij het beheer van de wereldwijde datacenters van enkele van de grootste IT-dienstverleners. RF Code is een essentieel onderdeel van asset management, van risico- en compliance assurance, van geautomatiseerde controlesystemen in de gezondheidszorg, IT services, industriële aanvoerketens, gebouwbeheer en natuurlijke hulpbronnen cq. olie- en gasindustrie. http://www.rfcode.com.

RF Code en het RF-code-logo zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van RF Code Incorporated in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met onze onderstaande contactpersonen:

RF Code

Persvoorlichter:

Richard Jenkins 
rjenkins@rfcode.com
 
+1-512-439-2207 (o)

RF Code

Lokaal contact:

Erwin J.M. Cremers
ecremers@rfcode.com
06-53 529 931