Blog

Austin, TX, 30 oktober 2013 –  RF Code, de leider in real time asset management en draadloze environmental monitoring oplossingen, introduceert een “Passief naar Actief” Upgrade programma voor grote IT omgevingen – voornamelijk datacentra – voor het geautomatiseerd uitvoeren van audits, traceren van assets en capaciteitsmanagement.

Passieve RFID word gebruikt in de consumentengoederen, farmaceutische, voedings- en andere industrieën voor het traceren van goederen. Het is ook toegepast in strategisch belangrijke datacentra van ‘s werelds grootste ondernemingen maar de beperkingen ervan veroorzaken nu belangrijke reglementaire, beveiligings- en financiële uitdagingen.

RF Code is inmiddels uitgegroeid tot een van de vooruitstrevendste aanbieders van geautomatiseerde asset “lifecycle” management in de financiële, bancaire, IT en data center omgevingen van ‘s werelds meest succesvolle ondernemingen. De technologie bied de mogelijkheid om een asset – in welke vorm of grote dan ook – te traceren vanaf het moment dat deze binnenkomt op een locatie of onderdeel is van een leveringsketen, door elke verplaatsing te volgen binnen kantoren of de complexe omgeving van een data center tot op het moment dat de asset uit het systeem is verwijderd.

RF Code heeft onlangs de mijlpaal van 2 miljoen toegepaste asset tags wereldwijd behaald.” Grote ondernemingen hebben duizenden tot miljoenen geïnvesteerd in passieve technologieën die geen oplossing bieden voor fout gevoelige handmatige processen of die het verlies van belangrijke systemen voorkomen kunnen”, legt Mitch Medford, CEO van RF Code, uit. “Dit upgrade programma biedt een eenvoudige terugbetaling van de investering die een organisatie gedaan heeft in een passieve technologie en biedt de gegarandeerde ROI van de RF Code oplossing.”

Klanten die al gekozen hebben voor RF Code’s actieve RFID oplossing, en recentelijk een ROI met zeven nummers hebben gepresenteerd sinds de invoering, zijn IBM en de CME Group. Beide hebben gekeken naar passieve RFID maar het prijsverschil was zo klein ,en de TCO van een passief systeem zo hoog, dat men direct heeft gekozen voor RF Code. Andere ondernemingen, inclusief twee van de wereldwijd grootste financiële organisaties, hebben onlangs hun investering in een passieve oplossing afgeblazen ten voordele van de geautomatiseerde en accuratere actieve RFID technologie.

RF Code biedt in dit programma geld terug voor elke passieve tag in gebruik bij grotere ondernemingen –of deze nu ingezet zijn in het data center, in de logistieke keten dan wel in een gezondheidszorgomgeving – als men naar de geautomatiseerde RF Code actieve RFID oplossing overstapt.

Voor meer informatie over RF code of het P2A programma verwijzen wij u naar www.rfcode.com.

Over RF Code

RF Code is een van 's werelds snelst groeiende, toonaangevende aanbieders van environmental monitoring voor decentrale IT en asset management-oplossingen. Het bedrijf is gevestigd in Austin, Texas (USA), met kantoren en partners in het Verenigd Koninkrijk, EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika), Australië, Azië en Zuid-Amerika. De gepatenteerde tracking- en sensortechnologie van RF Code zijn in gebruik bij veel van de bedrijven in de Fortune 250 en helpen bij het beheer van de wereldwijde datacenters van enkele van de grootste IT-dienstverleners. RF Code is een essentieel onderdeel van asset management, van risico- en compliance assurance, van geautomatiseerde controlesystemen in de gezondheidszorg, IT services, industriële aanvoerketens, gebouwbeheer en natuurlijke hulpbronnen cq. olie- en gasindustrie. http://www.rfcode.com.

RF Code en het RF-code-logo zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van RF Code Incorporated in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met onze onderstaande contactpersonen:

RF Code
Persvoorlichter:
Lisa Hughes
lhughes@rfcode.com
+1-512-439-2238

RF Code
Lokaal contact:
Erwin J.M Cremers
ecremers@rfcode.com
06-53 529 931